Friday, November 22, 2013

full of emotions

hm..
macam-macam rasa.. mmg dah lama tak update apa2..
sibuk pun ya.. malas pun ya.. -.-''
hai  la... esok angah dah masuk fasa baru, fasa tunangan orang..
mmg skng dia tgh sibuk pun..utk eday dia esok. mcm2 benda nak prepare,
walaupun perancangan dia dibuat setahun lepas.. hahaha.. pun byk benda yg belum settle.
tu pasal dia.. ni pasal diri sendiri ni macam mana, lagi la.. kalau dah perancangannya pun dlm masa yang singkat.. mana yang mampu dibuat, kita buat je la yang terbaik.. gemuruh? risau? rimas? happy? bahagia? takut? sedih? menyampah? huuaaaaaaaa... ape yang ada dalam hati ni... uhukuhuk... susahnya nak gambarkan, apa lagi nak diluahkan.. yang pasti macam tak ada orang pun yang boleh faham skng, walaupun orang yang tersayang.
~I need a shoulder....~

1 comment:

  1. uik..? there are lots of friends around you. Share the burden with them, coz thats wut friends are for. they will be there when u're ups and downs, share the tears and joy together.

    ReplyDelete